Laktační poradenství

     Kojení je nejjednodušší způsob, jak může žena pečovat o své miminko. Nejedná se o naučené nýbrž vrozené chování miminka. Pro kojení je potřeba pouze miminko, máma a její prsa. Dále je ale potřeba také trpělivost a podpora. Víte, že kojení není pouze o jídle a pití dítěte, ale naplňuje mnoho dalších (ne méně důležitých) potřeb?

     Z vlastní zkušenosti ale vím, že ne vždy to takto jednoduché je. Mnoho žen zažívá s kojením různé potíže, jsou si nejisté a nebo zmatené z mnoha rozlišných/protichůdných informací. Některé ženy kojení dokonce bolí nebo trpí infekcemi. Ve všech případech tu jsem pro Vás, aby se z kojení stal příjemně strávený čas s Vašim miminkem. 

S čím Vám mohu pomoci:
✓ příprava na kojení již v těhotenství, 
✓ s Vašimi pochybnostmi, nejistotami a otázkami ohledně kojení,
✓ s bolestivým kojením,
✓ s rankami a ragádami,
✓ s nepřisávajícím se miminkem,
✓ s obavami, že máte málo mléka,
✓ dokrmujete UM a chtěly byste kojit plně,
✓ používáte umělé kloboučky a chcete se jich zbavit,
✓ a s mnohými dalšími situacemi, se kterými se během kojení může žena setkat. 

Stříbrné kloboučky

stříbrné kojení

     Jedná se o kloboučky ryzího stříbraVíce o ryzím stříbře. Na rozdíl od šperkařského stříbra tedy neobsahují žádné další kovy. Stříbrné kloboučky se používají mezi kojením. Stříbro má vynikající antibakteriální účinky, působí jako přírodní antibiotikum, tiší bolest, zmenšuje otoky a napomáhá rychlejší regeneraciVíce o tom, jak stříbro léčí
✓ Tiší bolest,
✓ pomáhají při vysoké citlivosti,
✓ léčí prasklinky a ragády,
✓ účinkují proti kvasince,
✓ při syndromu bělavé bradavky,…

     Stříbrné kloboučky si u mě můžete na vyzkoušení (14 dní půjčit), abyste zjistily zda Vám pomáhají. Cena půjčovného viz ceník + vratná záloha 3.250,-. V případě spokojenosti s účinky a vlastnostmi stříbrných kloboučků, nebo touze rovnou vlastnit svoje, si je můžete koupit zde.